
Wil jij een echte pitmaster worden?
Heb je onze Triple B workshop al gevolgd of nu op zoek naar andere gerechten om te maken, dan is onze “Low & Slow workshop” zeker aan te raden
De Vliegende Hollander BBQ-team (Nederlands en Europees kampioen Brisket 2016) zal je op gang helpen met onder andere onderstaande gerechten, die thuis goed gemaakt kunnen worden op elk type BBQ (met deksel)
Dranken zijn inclusief (we vertrouwen er op dat iedereen, die deelneemt aan de workshop, oud en wijs genoeg is om verstandig om te gaan met bier en wijn)
We bereiden tijdens de workshop onder andere:
- Pulled Pork
- Buikspek
- Picanha
- Fatty
- BBQ baked beans
- dessert
- ...
We maken gebruik van:
- Keramische barbecue
- PelletBBQ
- Kogel barbecue
Je leert:
- direct en indirect barbecueën
- toevoegen van rook in de barbecue
- temperaturen en gaarheid
- marineren/pekelen, glacen en aflakken
- en nog veel meer...
De workshop duurt ongeveer 4 a 5 uur (aanvangsttijd wordt aangegeven bij de datum)
Locatie:
Green Forest BBQ’s & Grills
Polenweg 24
4538 AP Terneuzen
Kosten :
€ 75,- per persoon