Workshop BBQ - De Vliegende Hollander BBQ-team

+31(0)6-15241595
De Vliegende Hollander
BBQ-team
+31(0)6-15241595
Ga naar de inhoud
Workshops
Naast wedstrijden kan je bij De Vliegende Hollander BBQteam ook terecht voor BBQ-workshops.

We geven deze workshops op locatie in Terneuzen, De Stad van De Vliegende Hollander.
Locatie:
Green Forest BBQ's & Grills
Polenweg 24
4538AP Terneuzen

De backyard BBQ workshops zijn van basic / beginners tot gevorderden. We zullen gebruik maken van verschillende typen BBQ's, waaronder uiteraard onze pelletgrills, maar ook smokers, ketels en keramische BBQ's worden gebruikt. Low&Slow en High&Fast methoden komen aan bod , afhankelijk van de workshop.
Onze BBQ workshops zijn All-in, dranken zijn inclusief (we vertrouwen er op dat iedereen, die deelneemt aan de workshop, oud en wijs genoeg is om verstandig om te gaan met bier en wijn)
De workshops zijn gebaseerd op groepen van 10 tot 16 personen, iedereen kan individueel of als groep  inschrijven.*

Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om te shoppen in de winkel van Green Forest BBQ's en Grills met 10% korting op het gehele assortiment (uitgezonderd aanbiedingen , cadeau-bonnen en workshops en korting is uitsluitend geldig op de dag van de workshop!!)

*Bij te weinig aanmeldingen, 10 dagen voor aanvang van de workshop kan de workshop door ons worden geannuleerd en het inschrijfgeld zal worden terugbetaald of worden verplaatst naar een andere datum. U ontvangt hiervoor een email
Annuleren kan kosteloos tot 10 dagen voor aanvang van de workshop,

De mogelijkheid bestaat om de workshops op lokatie te geven voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een personeelsfeest.(max. personen, groter in overleg)
Neem contact met ons op voor een maatwerk workshop.
BBQ workshops zeeland
©2016-2023 De Vliegende Hollander BBQ-team
Terug naar de inhoud