De Vliegende Hollander BBQ team rubs en meer - De Vliegende Hollander BBQ-team

+31(0)6-15241595
De Vliegende Hollander
BBQ-team
+31(0)6-15241595
Ga naar de inhoud
Shop
Wij van de Vliegende Hollander BBQ-team hechten veel waarde aan eerlijke en pure producten.  Vanuit die gedachte hebben wij onze wedstrijd rub De Captain's Luck All Purpose BBQ rub en onze Captain's Luck Gold Brine ontwikkeld.


De Vliegende Hollander BBQ-team's "Captain's Luck" all Purpose BBQ rub, favoriet in de achtertuin en op het wedstrijdtoneel.
Deze rub heeft meer dan 45 awards en 60 calls opgeleverd voor De Vliegende Hollander BBQ-team in 2015/2019. Maar ook diverse andere BBQ teams gebruiken onze kruiden met succes!
Met de hoogste kwaliteit ingrediënten in de juiste verhoudingen is deze all-purpose rub geschikt voor kip, varkensvlees, rund en brisket. Gebruik: strooi een mooie laag Captain'sLuck BBQ rub over je vlees. reken circa 25 gram /kg vlees. Laat de rub circa een half uur tot een uur intrekken, zodat de suikers en zouten kunnen oplossen. Vervolgens kan je het vlees op je BBQ leggen om het te garen. Let op de rub bevat suiker, dus pas op boven direct vuur voor verbranding.
Zonder E-nummer of smaakversterkers.

De Vliegende Hollander BBQ-team's "Captain's Luck" Gold Brine, voegt smaak en sappigheid toe aan vis, vlees & gevogelte
Deze Brine / pekelmix voegt extra sappigheid en smaak toe aan je product. We gebruiken de Gold Brine zelf in de wedstrijden, maar ook thuis om zalm, poon, en kip te roken.
Gebruik: los 100 gram Gold Brine pekelmix op in 1 liter heet water (net van de kook). laat het product goed afkoelen en pekel je vis (1/2 tot 4 uur), gevogelte of vlees ( 4-24 uur) in de koeling. Spoel je product af met schoon water, dep het droog en laar het goed drogen in de koeling. Vervolgens kruiden en bereiden volgens recept.
Zonder E-nummer of smaakversterkers.


Bestellen doe je HIER of bij onderstaande winkels  ( wil je ook graag onze producten verkopen, stuur dan even een mail )

Altijd bij ons verkrijgbaar op wedstrijden en bij de betere BBQ shops.
Dutch Bro's Smokers, Ijmuiden
Barbqshop.nl / restaurant T-Rex Putten
Vuur&Rook, Lunteren
Rookoven Experience, Nunspeet
Barbecueshop Brabant, Son en Breugel
Green Forest BBQ's & Grills, Terneuzen
AGF de Feijter, "het boertje", Terneuzen
BBQ Experience Center, Roosendaal


België
Elkedag-bbq.be, Maldegem
Slagerij Saerens, Lebbeke
Traiteur Blommen, Bekkevoort

E-Tecnics, Roeselare
Grill Academy, Ruiselede
Grill Academy Smoke & Fire, Boutersem
Smokinggrills.be, Broechem
©2016-2023 De Vliegende Hollander BBQ-team
Terug naar de inhoud